Case. BIG Travel och Levande skyltfönster

Utmaningen

När fler och fler stänger fysiska butiker till förmån för digitala butiker, gör BIG Travel tvärt om. För BIG Travel är det viktigt att vara nära sina kunder – både fysiskt och digitalt. Därför har BIG Travel 29 stycken resebutiker runt om i landet. Butiken ska vara en kontaktyta, en inspirerande upplevelse och ett levande skyltfönster som drar konsumenternas blickar till sig. Resan börjar redan här. 

Uppdraget

TopRight har, som steg 1, i uppdrag att skapa ett levande skyltfönster för BIG Travels butik i Uppsala. Att med modern ljus- och glasteknik använda BIG Travels stora glasade skyltfönster till att skapa en unik, innovativ och levande känsla för konsumenterna.

Under mars 2017 kommer TopRight utrusta BIG Travels Uppsalabutik med SMART glas och LED-skyltar. Tack vare den här unika lösningen kan man projicera rörlig film på skyltfönstret och skapa ett levande, inspirerande och uppseendeväckande yta 24 timmar om dygnet. 

Resultat

Installation av TopRights lösning med SMART glas och LED-skyltar sker i mars 2017, och efter utvärdering av Uppsalabutiken är ambitionen sedan att utrusta samtliga av BIG Travels 29 resebutiker runt om i landet med detta.

Vill du veta mer? Kontakta Anders Myrbäck på 0703-32 30 07 eller via mail.
 
Lars Rodvaldr