Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 trädde GDPR i kraft och vi vill på detta sätt övergripande informera dig som är kund, leverantör, samarbetspartner, eller på annat sätt haft kontakt med oss, hur vi behandlar dina personuppgifter.

Förordningen skiljer mellan allmänna personuppgifter och känsliga personuppgifter. Känsliga personuppgifter behandlas aldrig av oss. Vid kontakt kan vi däremot ha registrerat följande allmänna uppgifter om dig i vårt kundregister: personnamn, befattning, mobilnummer företag, telefonnummer företag samt e-postadress företag. 

All information behandlar vi konfidentiellt och de används endast i samband med försäljning och leveranser av varor eller annan kontakt med någon av våra anställda/säljare. Inte heller vidarebefordrar vi uppgifterna till tredje part, såvida vi inte i förväg kommit överens om detta i samband med ett offertförfarande eller inlett samarbete. Ej heller använder vi personuppgifterna i direktreklamsyfte. 

Om du har några frågor om vår policy eller vill ta del av vilken information vi har om dig, är du välkommen att höra av dig till din säljare direkt, eller maila oss på info@toprightnordic.se