Säljare BRIGHT Safety™

PRODUKTOMRÅDE BRIGHT Safety™

TopRight Nordic skapar nya möjligheter med modern ljusteknik och digitalt glas. Vi förbättrar säkerheten på vägarna, vi hjälper varumärken att synas på nya sätt och vi förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. En värld av ljusa möjligheter har öppnats.

TopRight arbetar med den senaste ljus- och glasteknologin. Var för sig eller integrerat med varandra. Men det är inte vanligt ljus och glas vi arbetar med. Ljusteknologin elektroluminiscens (EL) erbjuder ett ljus som är stöttåligt, böjbart och energisnålt. Vi utvecklar och säljer produkter med detta ljus för att bl a förstärka synbarheten på vägar. Räddningspersonal som arbetar vid olycksplatser på trafikerade vägar är extra utsatta för stora risker. Detta är extra tydligt i vår klimatzon med mycket mörka vägbanor, regn, dimma, dis, snörök m.m. vilket försämrar reflexernas funktion. Flera uppmärksammade fall med allvarliga olyckor för räddningspersonal har inträffat de senaste åren. Arbetet med att öka säkerheten vid räddningsinsatser är en prioriterad fråga.

TopRight arbetar med att förändra och sätta en ny standard för arbete på väg.

Vill du vara en del av ett LJUST och SMART team?

Vi söker nu flera personer till vårt team i Stockholm, som kommer arbeta med försäljning för vår satsning inom säkerhet. Du kommer ansvara för att driva och utveckla försäljningen mot nya kunder som finns både inom offentliga sektorn och privata företag.

Kunderna som du främst kommer arbeta mot är inom blåljussektorn såsom polis, räddningstjänst, ambulans och andra myndigheter. Du kommer också arbeta direkt mot våra partners som förser dessa kunder med skyddsutrustning inom trafiksäkerhet.

Vi söker dig som drivs av utmaningar, av att skapa kundvärde och har kraften att ta ansvar för hela affären mot kunden. Du ser dig samtidigt sig som en del i ett team där vi tillsammans utvecklar verksamheten

Vi erbjuder dig:

 • Ett innovativt företag i tillväxt och i ständig utveckling
 • Ett entreprenörsdrivet bolag med starka ägare
 • Ett ansvarsfullt jobb i ett roligt och fantastiskt team
 • En möjlighet att växa och utvecklas inom vårt företag
 • Bra anställningsvillkor

Vem är du:

 • Du har en professionell förmåga att sätta dig in i dina kunders affärer och utmaningar
 • Du är suverän på att ta ansvar från inledande diskussion till avslut och leverans
 • Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med blåljussektorns-/ säkerhetsbranschens affärer och utmaningar
 • Du utmärker dig i att kunna se nya möjligheter, är kreativ ochskapar värde för dina kunder genom att utforma lösningar med kundens bästa i fokus
 • Du älskar att skapa och bibehålla goda relationer
 • Du har en stark egen drivkraft och du är resultatorienterad och kvalitetsmedveten
 • Du gillar att arbeta i team och att ta en aktiv del i att utveckla teamet

Om du känner att du möter de krav som ställs för tjänsten och drivs av viljan att utveckla och sälja nya säkerhetslösningar ber vi dig sända oss din ansökan snarast.

andreas-hall_1000.jpg

Ska vi träffas?

Andreas Hall är vår försäljningschef och vill gärna träffa dig som är intresserad av och kvalificerad för den här positionen.


Kontakta Andreas via e-post andreas.hall@toprightnordic.com.
Eller fyll i det här formuläret så kontaktar han dig.

Namn *
Namn
Berätta gärna om vem du är, din bakgrund och varför du vill bli en i vårt team
 
 
Lars Rodvaldr