Apoteket väljer SMART Glas® från TopRight

Ljusteknikföretaget TopRight Nordic får uppdraget att leverera SMART Glas® till Apotekets nyrenoverade huvudkontor i Solna. Ordervärdet är 440 tkr.

”Att få möjligheten att utrusta Apotekets huvudkontor i Solna med SMART Glas är så klart en fjäder i hatten. Att skapa en innovativ, flexibel och säker kontorsmiljö. Den moderna tekniken SMART Glas innebär att man med en knapptryckning enkelt väljer mellan transparent öppenhet eller ett avskärmat konferensutrymme. Det visar att vår produkt SMART Glas ligger helt rätt i tiden, säger Anders Myrbäck”, VD på TopRight Nordic. 

Installationen beräknas till november 2019 och ordervärdet för TopRight Nordic ligger på 440 000 kr. 

Om SMART Glas® från TopRight Nordic
Med TopRight Nordics teknik och produkter för SMART Glas kan du växla mellan transparent glas och frostat glas. Funktionen att enkelt växla mellan full insyn till tillfälligt insynsskydd, kan appliceras både på nytt och befintligt glas. Med en knapptryckning kan du sedan växla mellan öppenhet och frostad avskärmning på mindre än en sekund. Ihop med en projektor kan du dessutom projicera film, budskap och presentationer direkt på glaset och skapa små eller gigantiska upplevelser. Fönster, insynsskydd och skärm i ett. 
 

Ytterligare information


Anders Myrbäck
, VD för TopRight Nordic AB, 0703-32 30 07 eller via e-post, anders.myrback@toprightnordic.com