Kvarteret Eddan väljer glaslösning från Ferm & Persson, dotterbolag till TopRight

Glasföretaget Ferm & Persson har sedan tidigare levererat kopparbekädda entrépartier och fasader till kvarteret Eddan i Linköping. Nu omfattar leveransen även brandklassat glas. Ordervärdet är 650 tkr.

”Grymt glada att ED Bygg nu återigen väljer att använda våra glaslösningar till deras nyproduktion av lägenheter och butiker i centrala Linköping. Vi tillverkar och monterar kopparbeklädda entrépartier, fasader och nu även brandklassat glas vilket vi har lång erfarenhet av.

Att kunna kombinera modernt glas med design och i detta fall kopparinklädning visar på bredden av vårt erbjudande”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic. 

Installationen beräknas till december och ordervärdet för Ferm & Persson ligger på 650 tkr. 


TopRight Nordic

TopRight Nordic arbetar med modern glas- och ljusteknologi som förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. Ferm & Persson, Visual Solution och TD Light är helägda dotterbolag till TopRight Nordic. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM börsen. 

Ferm & Persson
Ferm & Persson är baserat i Göteborg med ett 20-tal anställda och har en tongivande roll inom glasbranschen. Bolaget grundades 1894 och arbetar med moderna glaslösningar där innovation möter tradition.
 

Ytterligare information


Anders Myrbäck
, VD för TopRight Nordic AB, 0703-32 30 07 eller via e-post, anders.myrback@toprightnordic.com

Jonas Odenlund, VD för Ferm & Persson AB, 0705-417303 eller via e-post, jonas.odenlund@fpglas.se