Linnéuniversitetet och Skanska väljer SMART Glas™

 

TopRight Nordic får uppdraget att leverera SMART glas när Skanska utvecklar Linnéuniversitetet. 

Vissa miljöer ställer extra höga krav på flexibilitet och snabba förändringar av användningsområden. En rättssal kan behöva flexibelt insynsskydd, ett konferensrum eller föreläsningssal behöver ofta skärmas av från insyn. 

Med TopRight Nordics teknik och produkter för SMART glas™ kan man sekundsnabbt ändra glasets egenskaper och växla mellan full insyn och avskärmning. Det var avgörande när Linnéuniversitet i Kalmar valde SMART glas.

”Vi sökte en produkt som med en knapptryckning kan skärma av en föreläsningssal i de nya konferensrummen. Men också vara transparent och skapa öppenhet under övriga tider”, säger Linda Stark, Inköp på Skanska.

”Ordern från Skanska är väldigt viktig och spännande för TopRight. Att på ett ögonblick kunna skärma av föreläsningssalar visar hur extremt enkelt tillfälliga insynsskydd kan skapas”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

Skanska är ett av världens största byggföretag. Skanska skapar hållbara lösningar och strävar efter att vara ledande inom kvalitet, grönt byggande, arbetsmiljö och etik.
 

För ytterligare information, vänligen kontakta

Anders Myrbäck, VD TopRight Nordic AB på 070-332 30 07
eller via e-post anders.myrback@toprightnordic.com

Linda Stark, Inköp Skanska Sverige AB på 010-449 22 97 eller via e-post, linda.stark@skanska.se