Nordens ledande detaljhandel tilläggsbeställer SMART Glas®

TopRight Nordic har erhållit ytterligare order på att leverera SMART Glas® till Nordens ledande detaljhandel. Ordervärdet är ca 63 tsek.

Med SMART Glas® från TopRight Nordic skapas innovativ och flexibel kontors- och konferensmiljö. Den moderna tekniken SMART Glas innebär att man med en knapptryckning enkelt väljer mellan transparent öppenhet eller ett avskärmat konferensutrymme.

”Vi känner oss så klart stolta över att få ytterliggare en beställning. Det är så klart en fjäder i hatten att vi får hjälpa dem att skapa en innovativ och flexibel kontorsmiljö. Det visar att vår produkt SMART Glas ligger helt rätt i tiden bland moderna och innovativa företag”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic. Glädjande är att ansvarig arkitekt föreskrivit SMART Glas från TopRight Nordic.

Installationen beräknas till november 2018 och ordervärdet för TopRight Nordic ligger på 63 000 kr. 

Om SMART Glas® från TopRight Nordic
Med TopRight Nordics teknik och produkter för SMART Glas kan du växla mellan transparent glas och frostat glas. Funktionen att enkelt växla mellan full insyn till tillfälligt insynsskydd, kan appliceras både på nytt och befintligt glas. Med en knapptryckning kan du sedan växla mellan öppenhet och frostad avskärmning på mindre än en sekund. Ihop med en projektor kan du dessutom projicera film, budskap och presentationer direkt på glaset och skapa små eller gigantiska upplevelser. Fönster, insynsskydd och skärm i ett. 

Denna information är sådan information som TopRight Nordic AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 september 2018, kl. 09.00 CET.

För ytterligare information vänligen kontakta
Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB, 0703-32 30 07 eller via e-post, anders.myrback@toprightnordic.com