Nya beställningar från Glaskedjan av SMART Glas™ för 1,3 miljoner kronor

Ljusteknikföretaget TopRight Nordic har tecknat fler avtal med partnerföretag till Glaskedjan, som sedan tidigare är en kund till TopRight. Ordervärdet blir inledningsvis drygt 1,3 miljoner kronor årligen.

Fler företag kopplade till Glaskedjan har tecknat avtal om SMART Glas™ från TopRight. De nya ordrarna kom bara två dagar efter måndagens besked om affärer på 825 000 kronor från andra partnerföretag till Glaskedjan.

”Vi har verkligen bra tryck i inkommande order som en följd av att allt fler får upp ögonen för TopRights produkter”, säger Anders Myrbäck om de nya beställningarna. 

Glasmästarna Syd AB, som är en del av Glaskedjan, är en av de nya kunderna. Avtalet innebär en årlig leverans av SMART Glas till ett värde av drygt 1,3 miljoner kronor. 

De hittills tecknade avtalen ger en sammanlagd årlig ordervolym från företag kopplade till Glaskedjan på drygt 6,6 miljoner kronor. 

”Vi ser att vi faktiskt är med och förändrar och utvecklar en bransch här med våra produkter. Otroligt stimulerande att få så täta beställningar från samma partnerkedja”, säger Anders Myrbäck. 

Om SMART Glas™ från TopRight Nordic
Med TopRight Nordics teknik och produkter för SMART Glas kan du växla mellan full insyn eller avskärmning. Nya eller befintliga glaspartier behandlas och med en knapptryckning växlar du mellan transparent öppenhet och frostad avskärmning på mindre än en sekund. Högteknologiskt men enkelt och rent. Tillsammans med en projektor kan du dessutom projicera film, budskap och presentationer direkt på glaset. Fönster, insynsskydd och skärm i ett.

Användningsområdena är många; butiker som vill skapa uppmärksamhet, kontor som eftersträvar effektiv flexibilitet eller sjukhus, banker och rättssalar som snabbt vill skapa trygghet och värna integritet. 

Glaskedjan
Glaskedjan är en av Sveriges största kedjor i glasbranschen. Eftersom alla enheter ägs av den lokala glasmästaren är det en kedja med stor lokal kännedom och gedigen erfarenhet.

Styrelsen för TopRight Nordic AB bedömer att informationen i detta pressmeddelande är av kurspåverkande karaktär.

För ytterligare information vänligen kontakta Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB på 0703-32 30 07 eller via mail, anders.myrback@toprightnordic.com

Markus Bergenudd, VD Glasmästarna Syd AB på 0729-65 69 95 eller via mail, markus@agfsystem.se