Ovako och ICA väljer LED-lysrör från TopRight

Ljusteknikföretaget TopRight Nordic får uppdraget att leverera SmartTube™ LED lysrör till Ovako Hallstahammar och ICA Wisborg på Gotland

TopRight Nordic förvärvade TD Light under våren 2019. Nu tar man ett nästa steg och integrerar försäljnings- och leveransorganisation för båda bolagen.

”Det finns en stor potential att bredda och korsmatcha erbjudandet mellan bolagens kunder där bl.a förändrade miljö och effektiviseringskrav driver efterfrågan. Att nu Ovako Hallstahammar och ICA Wisborg väljer SmartTube LED Lysrör från TopRight Nordic för att förbättra ljusförhållandet men inte minst minskad energiåtgång är spännande. Tillsammans med kunder kommer vi att utveckla marknaden inom LED-teknologin som nu rör sig snabbt”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

Energibesparingen för belysning är 50-90 procent, beroende på jämförelsebelysningens typ och ålder. LED-lysrörens mångfaldiga livslängd jämfört med konventionella lysrör innebär märkbart lägre underhållskostnader för belysningen.

Installationen beräknas till september 2019 och ordervärdet för TD Light / TopRight Nordic ligger på 150 tkr. 

Om SmartTube™ från TD Light / TopRight Nordic
Med TopRight Nordics LED-teknik erbjuder vi kompletta belysningslösningar, kostnadseffektiva, energisnåla hälsosamma och miljövänliga. Det gör det möjligt att skräddarsy din ljusmiljö, design och integration, dimbarhet, justering av ljustemperaturen och närvarostyrning är några delar som vi har lösningar på.

 


Ytterligare information:

Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB, 0703-32 30 07 eller via e-post, anders.myrback@toprightnordic.com