Prestigeorder av SMART Glas™ till Spotify

digitalt-glas_1500.jpg
 

TopRight Nordic påbörjar ett samarbete om framtidens kontorsmiljö i form av SMART Glas™ till Spotifys supermoderna huvudkontor i Urban Escape. 

Det här är ett spännande nytt samarbete för att utveckla framtidens kontorsmiljöer enligt Katarina Berg CHRO på Spotify.

“SMART Glas™ är en ny teknik som väcker stort intresse både lokalt och globalt. Därför ett naturligt val för att driva utvecklingen framåt gällande globala dynamiska arbetsplatser”, säger Katarina Berg. 

Att utvärdera ny teknik för att säkerställa att Spotify ligger i framkant även gällande sina kontorsmiljöer ligger helt i linje med vårt sätt att arbeta. Som ett första steg utrustas kontor och konferensrum i Urban Escape med SMART Glas™ från TopRight Nordic.

“Högteknologiskt, men enkelt och rent, ger SMART Glas™ en flexibilitet att smidigt och snabbt kunna växla mellan öppenhet och avskildhet. Att vi kan projicera presentationer, budskap och spellistor och på så sätt förstärka vår kultur och våra värderingar direkt på konferensrums glasväggar, det gillar jag”, fortsätter Katarina.

“Vi känner oss otroligt glada över att få utrusta Spotifys huvudkontor med SMART Glas. Som ett av världens modernaste företag, är det så klart en fjäder i hatten att vi får hjälpa Spotify skapa en innovativ och flexibel kontorsmiljö. Det visar att vår produkt SMART Glas™ ligger helt rätt i tiden”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic. “Ordervärdet ligger på 450 tsek i ett ingångsläge, men värdet av att ha Spotify som kund är mycket högre.”

Om SMART Glas från TopRight Nordic

Med TopRight Nordics teknik och produkter för SMART Glas™ kan du växla mellan full insyn eller avskärmning. Nytt eller befintligt glas behandlas och med en knapptryckning kan du växla mellan full insyn och frostad avskärmning på mindre än en sekund. Tillsammans med en projektor kan du dessutom projicera film, budskap och presentationer direkt på glaset. Fönster, insynsskydd och skärm i ett.

Styrelsen för TopRight Nordic AB bedömer att informationen i detta pressmeddelande är av kurspåverkande karaktär.

 

För ytterligare information vänligen kontakta
Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB på 0703-32 30 07 eller via mail, anders.myrback@toprightnordic.com 
 
 
Nyhet, PressreleaseLars Rodvaldr