SIGMA-huset ramas in med SMART Glas™ från TopRight Nordic

SIGMA-huset i Västerås vill skapa en mer innovativ och attraktiv butiksmiljö och lägger en order hos ljusteknikföretaget TopRight Nordic på SMART Glas™. Ordervärdet är 431 Tkr.

Bällstaudde Fastigheter AB, som förvaltar SIGMA-huset i centrala Västerås, väljer att rama in shoppingcentret med SMART Glas™ från TopRight Nordic. På det smarta glaset kommer man att projicera budskap, filmer och erbjudanden från butiker i fastigheten och göra shoppingcentret mer spektakulärt och attraktivt för både hyresgäster och kunder.

”Shoppingcenter och stora varuhus börjar få upp ögonen för de nya möjligheterna med SMART Glas. Vi är stolta över att SIGMA-huset i Västerås är en av dem som insett värdet av att använda SMART Glas i sin marknadsföring”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic. 

Installationen beräknas till augusti 2018 och ordervärdet för TopRight Nordic ligger på 431 Tkr. 

Om SMART Glas™ från TopRight Nordic
SMART Glas™ är en ny glasteknik från TopRight Nordic som väcker stort intresse både lokalt och globalt. Stora glasytor som butiksfönster utrustas med SMART Glas och genom att addera speciella projektorer åstadkommer man Digitalt Glas™. Med endast en knapptryckning kan kunder på mindre än en sekund växla mellan om fönstret ska vara transparent, frostat eller en jättestor digital upplevelseyta med film, erbjudanden och nyhetslanseringar.

Högteknologiskt men enkelt och rent. En flexibilitet som öppnar upp för många kreativa idéer och användnings-områden. Befintliga skyltfönster blir dygnet runt-upplevelser. Fönster, insynsskydd och skärm i ett.

Bällstaudde Fastigheter AB
Bällstaudde har cirka 50 års erfarenhet av att bygga vårdboenden främst i Stockholms län och i Mälardalen men även i södra och västra Sverige. I april 2017 blev Bällstaudde Fastigheter AB partner till Brunswick Real Estate (tidigare Sveafastigheter AB) som ansvarar för förvaltning Sigma-huset i Västerås.

Styrelsen för TopRight Nordic AB bedömer att informationen i detta pressmeddelande är av kurspåverkande karaktär.
 

För ytterligare information vänligen kontakta
Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB på 0703-32 30 07 eller via e-post, anders.myrback@toprightnordic.com 
Nina Odell, Bällstaudde Fastigheter AB på 0703-27 45 35 eller via e-post, nina.odell@ballstaudde.se