Skanska beställer SMART Glas™ från TopRight

TopRight Nordic har fått i uppdrag att skapa en innovativ konferensmiljö med SMART glas på Skanskas huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. Uppdraget består i att skapa en öppnare och luftigare miljö men ändå behålla möjligheten att snabbt och enkelt skärma av vid behov. Och då är SMART glas rätt produkt för uppgiften. 

Med en knapptryckning omvandlas fullt transparenta glaspartier till effektivt insynsskyddade konferensrum på mindre än en sekund.  Efterfrågan på SMART Glas™ ökar kraftigt och TopRight ser med glädje på att just byggjätten Skanska är ny kund.

”Vi är väldigt stolta över uppdraget från Skanska. Som ett av världens största byggbolag och med sitt uttalade fokus på kvalitet och hållbarhet är Skanska en oerhört viktig kund för oss”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

Med TopRights teknik och produkter för SMART Glas™ kan du växla mellan full insyn eller avskärmning. Funktionen kan appliceras både på nytt och befintligt glas.

SKANSKA är ett av världens största byggföretag.

Skanskas kärnverksamhet i Sverige består av att utveckla, bygga och underhålla den fysiska miljön. Skanska skapar hållbara lösningar och strävar efter att vara ledande inom kvalitet, grönt byggande, arbetsmiljö och etik.

För ytterligare information vänligen kontakta Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB på 0703-32 30 07 eller via mail, anders.myrback@toprightnordic.com 
Jonas Daun, Kontorsansvarig entré Lindhagen Skanska Sverige AB på 010-449 22 97 eller via mail, jonas.daun@skanska.se

TopRight Nordic noteras

TopRight Nordic noteras på Nordic Growth Markets MTF-lista i oktober och genomför nu en helt garanterad nyemission för att ta in 18 miljoner kronor till bolaget. Sista dag för teckning i emissionen är den 15 september.

TopRights innovativa teknik för säkerhet på väg och SMART Glas™ har nyligen uppmärksammats av bland andra SVT Rapport och Dagens industri:

https://toprightnordic.com/nyheter/2017/5/15/svt-rapport-om-varningsljusen-som-ska-radda-liv

http://www.di.se/nyheter/varningsljus-pa-ngm/

Mer information om att teckna aktier i TopRight Nordic hittar du på:

https://toprightnordic.com/nyheter/topright-nordic-noteras-pa-ngm

 
 
Lars Rodvaldrregulatorisk