SMART Glas® från TopRight till Volkswagens showroom

Idag har byggnadsnämnden meddelat att bygglov ej är nödvändigt för installation av SMART Glas till Volkswagens showroom på Hamngatan i Stockholm.

Detta innebär avslutet på en långdragen process för TopRight vilket medför att leverans omgående kan påbörjas till sedan tidigare tagen order. 

“Vi har väntat länge på detta besked, vilket innebär att denna och flertalet betydande följdleveranser kan effektueras mot vår kund. Detta är mycket positivt för TopRight” säger Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic

Ordern tecknades 22 dec 2017 och installationen beräknas påbörjas under februari 2019.

Om SMART Glas® från TopRight Nordic
Med TopRight Nordics teknik och produkter för SMART Glas kan du växla mellan full insyn eller avskärmning. Tillsammans med en projektor kan du dessutom projicera film, budskap och presentationer direkt på glaset. Högteknologiskt men enkelt och rent. Nytt eller befintligt glas behandlas och med en knapptryckning kan du växla mellan insyn, frostad avskärmning eller rörlig bild på mindre än en sekund. Fönster, insynsskydd och skärm i ett. En flexibilitet som öppnar upp för många kreativa idéer och användningsområden.

För ytterligare information vänligen kontakta
Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB, 0703-32 30 07 eller via e-post, anders.myrback@toprightnordic.com


TopRight Nordic
TopRight Nordic arbetar med modern glas- och ljusteknologi som förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM-börsen.