Solviksskolan i Ludvika väljer SMART Glas från TopRight

När kommunen uppför Solviksskolan inreder man konferensmiljöer med SMART Glas® och lägger en order hos ljusteknikföretaget TopRight Nordic. Ordervärdet är 248 000 kr. 

Med SMART Glas® från TopRight Nordic skapas innovativ och flexibel kontors- och konferensmiljö. Den moderna tekniken SMART Glas innebär att man med en knapptryckning enkelt väljer mellan transparent öppenhet eller ett avskärmat konferensutrymme.

”Vi eftersökte en produkt som med en knapptryckning kan skärma av ett konferensrum men också vara transparanta och på så sätt skapa en öppenhet i vår skolmiljön säger Mikael Johansson”, rektor på Solviksskolan Ludvika kommun.

”Vi känner oss så klart stolta över att få en beställning från Solviksskolan. Fler och fler får upp ögonen av SMART Glas och så klart en fjäder i hatten att vi får hjälpa dem att skapa en innovativ och flexibel miljö. Det visar att vår produkt ligger helt rätt i tiden bland innovativa företag och organisationer som söker flexibilitet”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic. 

Installationen beräknas till februari 2019 och ordervärdet för TopRight Nordic ligger på 248 000 kr. 

Om SMART Glas® från TopRight Nordic
Med TopRight Nordics teknik och produkter för SMART Glas kan du växla mellan transparent glas och frostat glas. Funktionen att enkelt växla mellan full insyn till tillfälligt insynsskydd, kan appliceras både på nytt och befintligt glas. Med en knapptryckning kan du sedan växla mellan öppenhet och frostad avskärmning på mindre än en sekund. Ihop med en projektor kan du dessutom projicera film, budskap och presentationer direkt på glaset och skapa små eller gigantiska upplevelser. Fönster, insynsskydd och skärm i ett. 


Denna information är sådan information som TopRight Nordic AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31 januari 2019.


För ytterligare information vänligen kontakta: 


Anders Myrbäck
, VD för TopRight Nordic AB, 0703-32 30 07 eller via e-post, anders.myrback@toprightnordic.com 

Mikael Johansson, rektor på Solviksskolan Ludvika, på 0240-86 142 eller via mail, mikael.johansson1@ludvika.se.


TopRight Nordic
TopRight Nordic arbetar med modern glas- och ljusteknologi som förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM-börsen.