TopRight i nytt samarbete med Stillback

TopRight Nordic har träffat avtal om samarbete med Stillback AB (en del av Nowagruppen). Avtalet är en del i utvecklingen av TopRights strategi för tillväxt.

Samarbetet innebär bland annat att TopRight via Stillback AB levererar LED-paneler för butiksinredning och exponering av varumärken i affärsstråket Arkaden i Göteborg. LED-panelen är extremt tunn, ger ett jämt ljus och är ett fantastiskt sätt att skapa uppmärksamhet i butiksmiljöer.

– Tillsammans med Stillback kan vi utveckla erbjudanden som skapar uppmärksamhet, upplevelse och trygghet, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

– Det känns både roligt och spännande att kunna erbjuda våra kunder flera helt nya och innovativa lösningar. Lösningar som effektivt drar konsumentens blickar till sig i offentliga miljöer, säger Johan Stillbäck, VD för Stillback AB.

För ytterligare information vänligen kontakta Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB på 0703-32 30 07 eller via mail.

Stillback AB (www.stillback.se) är en produktionsbyrå som arbetar med fysisk kommunikation inom tre olika områden; Tryck & profil, Exponering & säljande ytor samt Event & lansering. Kontakt: Johan Stillbäck, 0702–410294 eller johan@stillback.se

 
PressreleaseLars Rodvaldr