TopRight i nytt samarbete med Sun Off

Samarbetet innebär att Sun Off blir återförsäljare för SMART glas mot företag och privata kunder i Sverige. Sun Off kommer också utföra installationer och service för kunder där TopRight ansvarat för försäljningen.

– Tillsammans med Sun Off kan vi erbjuda vårt flexibla glas som ger företag möjligheter att förvandla glasväggar i konferensrum till avgränsade och insynsskyddade utrymmen, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

– Samarbetet mellan TopRight Nordic och Sun Off är en spännande och intressant satsning som ligger i linje med den tillväxtresa Sun Off står inför. SMART glas i kombination med traditionella solskyddsprodukter ger Sun Off möjligheten att interagera med en större målgrupp – potentiella kunder kan besöka våra butiker för att se och förstå hur SMART glas fungerar och hur det kan användas i kommersiella och offentliga miljöer, säger Daniel Åsberg, etableringschef Sun Off. 

– Redan nu har vi installerat produkten i domstolsmiljö, resevaruhus och inom en snar framtid blir det en relativt omfattande installation på Linnéuniversitetet.

 
 

Sun Off är en butikskedja med mer än fyrtio års erfarenhet av solskydd, markiser och solavskärmning – både utomhus och inomhus. Smarta produkter av hög kvalitet med fokus på design och funktion – för både konsument- och projektmarknad. arbetsmiljö och etik.
 

För ytterligare information, vänligen kontakta

Anders Myrbäck, VD TopRight Nordic AB på 070-332 30 07
eller via e-post anders.myrback@toprightnordic.com

Daniel Åsberg, etableringschef Sun Off på 070 916 53 00 eller via e-post
daniel.asberg@sunoff.se