TopRight Nordic anställer ny affärsområdeschef

Johan Sigurdsson ny affärsområdeschef på TopRight Nordic.

Han har mer än 15 års erfarenhet av säkerhet inom komplexa miljöer såsom kärnkraftverksindustrin och räddningstjänst på ledningsnivå vilket gör honom väl skickad att utveckla affärsområdet BRIGHT Safety™ vidare i den kraftiga expansion som företaget befinner sig i. 

johan_sigurdsson_800.jpg

”Att få komma till TopRight i det här läget, med ett fantastiskt tryck i försäljningen, känns både spännande och utmanande. Att få bygga upp en organisation i ett tillväxtbolag med den här potentialen är lite av ett drömuppdrag. Det vi gör nu lägger grunden för den företagskultur och de värderingar TopRight kommer drivas av framåt”, säger Johan Sigurdsson.

”Johan är en strategisk rekrytering i ett spännande läge då efterfrågan på säkerhetstjänster väntas växla upp ytterligare. Då behöver vi stärka upp organisationen och med Johans kapacitet i ledningen för bolaget skapas förutsättningar för fortsatt tillväxt” säger Anders Myrbäck, VD på Topright Nordic.

Fakta BRIGHT Safety™ från TopRight Nordic
Ljuset i TopRights BRIGHT Safety-produkter har unik synbarhet i mörker, genom dimma, rök och regn. Flytande ljus av tekniken elektroluminiscens ger supertunna, böjbara, stöttåliga och energisnåla säkerhetslösningar. 

Produkterna har testats och utvärderats i nära samarbete med Trafikverket och räddningstjänsten. 

Relaterade nyheter


TopRight Nordic
TopRight Nordic arbetar med modern glas- och ljusteknologi som förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. TopRight Nordic AB (publ) är ett publikt aktiebolag noterat på NGM-börsen.

Styrelsen för TopRight Nordic AB bedömer att informationen i detta pressmeddelande är av kurspåverkande karaktär.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
 
Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB, 0703-32 30 07 eller via e-post, anders.myrback@toprightnordic.com