TopRight Nordic förlänger teckningstid efter nya order

TopRight Nordic förlänger teckningstid efter nya order och stort intresse för emissionen

21-9_ny-teckningstid_600_green.jpg

Ljusteknikföretaget TopRight Nordics styrelse har beslutat att förlänga teckningstiden i den pågående nyemissionen inför notering på NGM. Detta efter att bolaget landat nya stora order under torsdagen. 

I och med nya order inom SMART glas förändras och förbättras förutsättningarna för bolaget och därför har styrelsen beslutat om förlängd teckningstid till torsdagen den 21 september. 

”Vi har fått en stor ökning av antalet frågor och intresset är så stort att vi valt att förlänga några dagar ytterligare efter att vi lyckades landa två stora order under gårdagen. De gör att förutsättningarna förändras jämfört med tidigare information så det känns rimligt med utökad teckningstid”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

Tidigare under fredagen meddelade bolaget att man slutit avtal med Glasklart AB och Big Travel, med ett sammanlagt ordervärde på 7,2 miljoner kronor. 

Mer information om att teckna aktier i TopRight Nordic hittar du på:
https://toprightnordic.com/nyheter/topright-nordic-noteras-pa-ngm

För ytterligare information vänligen kontakta Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB på 0703-32 30 07 eller via mail, anders.myrback@toprightnordic.com