TopRight Nordic säkrar order till internationell fordonstillverkare

TopRight Nordic har fått uppdraget att vara tjänsteleverantör av SMART Glas® och Pro-AV lösningar för två enheter och först ut är leverans till Norge och Kina. Ordervärdet är inledningsvis ca 2,5 Mkr.

TopRight har tillsammans med fordonstillverkaren utvecklat lösningar där avancerad teknik skapar en helt ny upplevelse. Detta skapar en effektfull, innovativ och effektiv komponent till fordontillverkarens framtida enheter.

”Värdet av att skapa en sådan här banbrytande lösning för en snabbväxande internationell kund som ligger i framkant av design- och teknikutveckling är större än det inledande ordervärdet. Vår ambition och målsättning är naturligtvis att bli en allt större leverantör till fordonstillverkaren och till samtliga enheter som ska rullas ut med start 2020, säger Anders Myrbäck VD på TopRight Nordic

Leveransen till Norge sker i maj och till Kina under augusti 2019 och ordervärdet är ca 2,5 Mkr med optioner på ca 0,6 Mkr. Slutleverans sker under september 2019.

Denna information är sådan information som TopRight Nordic AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 maj 2019, kl. 13.00 CET.

 


Ytterligare information:

Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB, 0703-32 30 07 eller via e-post, anders.myrback@toprightnordic.com