TopRight Nordic tecknar partnerskapsavtal med Roommejts

TopRight Nordic har tecknat partnerskapsavtal med Roommejts för samarbete och försäljning av SMART Glas på den svenska marknaden. 

Första leveransen är på SMART Glas® och ordervärdet är 170 000kr.

”Som en del i vår tillväxtstrategi för SMART Glas i Sverige har vi nu etablerat ett samarbete med företaget Roommejts AB. Roommejts skapar rum av glasväggar, täta väggar och dörrmiljöer, och är därmed högintressanta för oss. Med den här typen av samarbete där bolagens olika produkter- och tjänster paketeras så öppnar vi en ny värld för kunderna. Vi känner tydligt att genom ny teknik och nya lösningar utvecklar vi branschen och utvidgar därmed marknaden” säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic. Intresset är stort och efterfrågan kring de olika möjligheterna att använda SMART Glas utvecklas snabbt.

Installationen beräknas till april 2019 och ordervärdet för TopRight Nordic ligger på 170 000 kr. 

Om SMART Glas® från TopRight Nordic
Med TopRight Nordics teknik och produkter för SMART Glas kan du växla mellan transparent glas och frostat glas. Funktionen att enkelt växla mellan full insyn till tillfälligt insynsskydd, kan appliceras både på nytt och befintligt glas. Med en knapptryckning kan du sedan växla mellan öppenhet och frostad avskärmning på mindre än en sekund. Ihop med en projektor kan du dessutom projicera film, budskap och presentationer direkt på glaset och skapa små eller gigantiska upplevelser. Fönster, insynsskydd och skärm i ett. 

Roommejts
Roommejts AB bygger rum att trivas i, med glasväggar, tätaväggar och dörrmiljöer av dansk design och varumärket DEKO. Med egna montörer bygger vi rum på kontor, omsorgs- & skollokaler och offentliga miljöer. Omsättningen för 2018 blev ca 55 miljoner kr och ca 40 medarbetare såg till att det blev möjligt!
 

Ytterligare information:

Anders Myrbäck, VD för TopRight Nordic AB, 0703-32 30 07 eller via e-post, anders.myrback@toprightnordic.com