TopRight Nordic utser ny VD

Styrelsen för TopRight Nordic har utsett Anders Myrbäck till ny verkställande direktör. Anders Myrbäck kommer närmast från arbetet som varumärkesansvarig för AVARN Security (tidigare G4S). Han tillträdde som vd för TopRight Nordic AB den 11 november 2016.

anders-myrback.jpg

– Jag är hedrad och glad över uppdraget att leda TopRight Nordic. Företaget står inför en spännande och utmanande tillväxtfas, säger Anders Myrbäck.

”Ser fram emot att ta nästa steg för TopRight”

– Vi förväntar oss en mycket expansiv period under de närmaste åren och jag ser fram emot att ta nästa steg för TopRight. Med mig in i uppdraget har jag bland annat en bred erfarenhet av utveckling, kundrelationer och försäljning, säger Anders Myrbäck.

Fredrik Skarke har ansvarat för rekryteringen. Han är väldigt nöjd med att kunna presentera Anders Myrbäck som ny VD.

– Anders har en bred och lång erfarenhet av ledning och försäljning – något som kommer vara till stor nytta för TopRight, säger Fredrik Skarke.

Som ett led i en ökad fokusering på tillväxt har TopRight Nordic förvärvat verksamheten i Klar Design. Den kommer att bli en integrerad del av verksamheten. 

För ytterligare information, vänligen kontakta Fredrik Skarke, TopRight Nordic AB, 0704-154768 eller Irene Wall, irene.wall@toprightnordic.com

 
 
PressreleaseLars Rodvaldr